Rijk aan ervaring: hoofdredacteur De Gelderlander/De Persdienst; EU-correspondent Brussel; parlementair journalist Den Haag; chef Economie

 1. “Vertel het mij en ik zal het vergeten, laat het mij zien en ik zal het mij herinneren, betrek mij erin en ik zal het begrijpen.”
  Chinees gezegde

  Mediadiensten van topkwaliteit

  Persberichten - Digitale magazines - Nieuwsbrieven - Multimediale producties

  Pijnappels Media Advies verzorgt een breed scala aan mediadiensten, uiteenlopend van persberichten en digitale magazines tot websites en apps. Wat je ook kiest, je bent verzekerd van topkwaliteit. Pijnappels Media Advies beschikt via JournalistenJob over een uitgebreid netwerk van 300 zelfstandige professionals die gezamenlijk letterlijk van alle markten thuis zijn. We kunnen dus elke klus aan.

   

  Voor organisaties die formeel hun nieuws willen delen, verzorgen we persberichten. Onberispelijke inhoud en nieuwswaardigheid staan daarbij voorop. Onze persberichten bevatten geen jargon of ambtelijke vaagheden, maar zijn nieuwsgericht en blinken uit in leesbaarheid en helderheid. Dat biedt de beste garantie dat de boodschap goed overkomt. Desgewenst zorgen we ook voor de verspreiding via diverse mediakanalen.

   

  Pijnappels Media Advies neemt je ook ontwerp, planning en productie van digitale flyers, nieuwsbrieven en magazines uit handen. We bieden daarbij maatwerk, inventariseren eerst nauwgezet je wensen en doelstellingen en komen pas daarna met een uitgewerkt voorstel. In het bijzonder zijn we thuis in het maken van digitale magazines, inclusief de volledige multimediale inhoud. We dragen niet alleen zorg voor het design, maar tekenen ook voor alle teksten, illustraties, foto's en video's. Een mooiere en effectievere methode om nieuwe producten, projecten of strategieën onder ogen te brengen is nauwelijks denkbaar!

   

  Pijnappels Media Advies werkt samen met enkele gespecialiseerde bureaus voor de ontwikkeling en productie van redactionele websites en apps. We zien er op toe dat techniek, vorm en inhoud zorgvuldig op elkaar worden afgestemd, resulterend in een aantrekkelijk digitaal platform met relevante en betrouwbare content.

   

  Geïnteresseerd? Klik hier om contact te leggen.